De bedenktijd voor Gamebrands-producten is 30 dagen. Deze periode eindigt 30 dagen nadat je het artikel ontvangt. Meerdere producten in één bestelling? Dan heb je geluk. De bedenktijd eindigt 30 dagen nadat je al je producten hebt ontvangen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, dient het artikel ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Als het product gebruikt of beschadigd is, kan Gamebrands een waardevermindering, die kan oplopen tot 100%, in rekening brengen.
Houd er rekening mee dat je een product kunt beoordelen zoals je ook in een fysieke winkel zou mogen. Het verbreken van een verzegeling, vacuümverpakking of stof-/lichtdichte verpakking is niet nodig om het product te beoordelen en resulteert in een waardevermindering van 100%. Indien een product/retourzending beschadigd is, kan Gamebrands eveneens een waardevermindering in rekening brengen.

Het is niet verplicht om een "reden van retour" in te vullen. Hoewel het niet verplicht is om een reden van retour in te vullen, adviseren we je wel om dit te doen om eventuele onnodige retourzendingen te voorkomen.

Indien een product/retourzending beschadigd is, kan gamebrands.nl eveneens een waardevermindering in rekening brengen.

Een terugstorting wordt zo spoedig mogelijk gedaan. Als de volledige bestelling wordt geretourneerd, crediteren wij de originele factuur exclusief de verzendkosten.Hoe moet ik een retour aanvragen?

We vragen u om het RET-nummer dat u ontvangt na goedkeuring van de aanvraag, duidelijk op de buitenkant van de retourzending te schrijven, bijvoorbeeld in het adres (Gamebrands, Afdeling retouren RET-[uw nummer], Noorderveld, Witte Vlinderweg 20-A, 1521 PS Wormerveer). Een RET-nummer ontvangt u na het indienen van een retouraanvraag door ons te mailen op support@gamebrands.nl of door ons op te bellen via 075-640 83 33.Retourneren zonder aanvraag?

Wilt u producten retourneren zonder aanvraag? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst, maar het duurt dan langer voordat wij uw retourzending kunnen verwerken. Voeg altijd een verklaring toe waaruit uw wens tot herroeping blijkt.Artikelen die je niet kunt retourneren:

Bij Gamebrands bieden we je bedenktijd. Binnen deze periode kan je het artikel bekijken en het proberen zoals je dat in een winkel ook zou kunnen doen. Op het moment dat je het artikel in gebruik neemt, vervalt de bedenktijd.

Voor sommige producten geldt er geen herroepingsrecht voor je als consument en vallen onder de volgende uitzonderingen:Hoe moet je het product inpakken om het terug te sturen?

Verpak de retourartikelen in een omdoos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan. Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de originele verpakking. Product ingepakt? Print je verzendlabel uit en plak het op de doos. De bestelling dient zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het goedkeuren van de aanvraag retour gestuurd te worden.


De terugzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden verstuurd; de consument betaalt de kosten van het terugsturen. De consument draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.