De bedenktijd voor Gamebrands producten is 30 dagen. Deze periode eindigt 30 dagen nadat je het artikel ontvangt. Meerdere producten in één bestelling? Dan heb je geluk. De bedenktijd eindigt 30 dagen nadat je al je producten hebt ontvangen.

Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Als het product gebruikt of beschadigd is, kan Gamebrands een waardevermindering, die kan oplopen tot 100%, in rekening brengen. Houd er rekening mee dat je een product kunt beoordelen zoals je ook in een fysieke winkel zou mogen. Het verbreken van een verzegeling, vacuümverpakking of stof-/lichtdichte verpakking is niet nodig om het product te beoordelen en resulteert in een waardevermindering van 100%. Indien een product/retourzending beschadigd is, kan Gamebrands eveneens een waardevermindering in rekening brengen.Hoe moet ik een retour aanvragen?

Stuur een mail naar support@gamebrands.nl met vermelding van uw bestelnummer, het artikelnummer, aantal en de EAN code (staat op de verpakking). Het is niet verplicht om een "reden van retour" aan te geven. Wij adviseren om dit wel te doen om eventuele onnodige retourzendingen te voorkomen. U ontvangt vervolgens een mail met verzendinstructies.Artikelen die je niet kunt retourneren:

Bij Gamebrands bieden we je bedenktijd. Binnen deze periode kan je het artikel bekijken en het proberen zoals je dat in een winkel ook zou kunnen doen. Op het moment dat je het artikel in gebruik neemt, vervalt de bedenktijd.

Voor sommige producten geldt er geen herroepingsrecht voor je als consument en vallen onder de volgende uitzonderingen:Product ophalen of zelf retourneren

Via het verzend label kunt u het product naar ons toe sturen. Pak het product in en stuur deze via een DHL-punt bij jou in de buurt naar ons toe. Woon je in België dan stuur je het via een PostNL-punt naar ons toe.Hoe moet je het product inpakken om het terug te sturen?

Verpak de retourartikelen in een omdoos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan. Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de originele verpakking. Product ingepakt? Print je verzendlabel uit en plak het op de doos. De bestelling dient zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het goedkeuren van de aanvraag retour gestuurd te worden.