Het Zweedse merk Xtrfy is in 2013 gestart met het maken van pro-level gaming-accessoires in samenwerking met een van de beste eSports-teams ter wereld; Ninjas in Pyjamas. De producten zijn ontwikkeld op reeds bewezen technologieën en uit ervaring binnen de eSports. De slogan van Xtrfy is dan ook niet voor niets ‘Built On Experience’. Ze staan bekend om de bijzondere ergonomische ontwerpen van hoge kwaliteit. 

Na jarenlang muismatten te hebben gemaakt en talloze verschillende materialen te hebben gebruikt, heeft Xtrfy nu de juiste balans gevonden tussen hoge bewegingssnelheid en precisiecontrole. De nieuwste muismatten zijn gebaseerd op de canvas schilderijen van de Zweedse kunstenaar Kim Berkhuizen, zo heb je een uniek design waarbij kunst en technologie samenkomt. 

De producten van Xtrfy worden ontworpen en ontwikkeld in Landskrona te Zweden. Het maakt niet uit hoe licht een muis is als hij niet bestand is tegen intensief dagelijks gebruik, of hoe snel een toetsenbord zijn slagen registreert als de constructie intensief gebruik niet aankan. Bouwkwaliteit en duurzaamheid zijn aspecten waar Xtrfy nooit op zal bezuinigen. Of het nu gaat om een lichtgewicht muis of een fantastisch toetsenbord. En alles is ontwikkeld in samenwerking met eSports-team Ninjas in Pyjamas.

AWARDS EN REVIEWS

M4 Reviews

Hardware Canucks M4

Hardware Canucks YouTube M4

RTINGS.com M4

TECHPOWERUP M4

ShortCircuit YouTube M4

KITGURU M4

M42 Reviews

ShortCircuit YouTube M42

TECHPOWERUP M42

BadSeed Tech YouTube M42

Brandon Taylor YouTube M42

The Techne YouTube M42

Bekijk alle producten