Sinds 2005 ontwerpt en produceert Under Control accessoires voor gamers. Het merk staat bekend om de kwaliteit, het is niet voor niets dat het eigen ontwerpbureau de producten grondig test voordat het in productie gaat. Om dit te ondersteunen biedt Under Control dan ook 3 jaar garantie op de meeste producten!

Voor de Nintendo Switch is er een heel assortiment aan accessoires beschikbaar. Naast de populaire draadloze pro-controllers en ii-cons in verschillende kleuren en thema’s van bepaalde games zijn er ook opladers, screen-protectors, stuurtjes voor de originele joy-con’s en nog veel meer verkrijgbaar.

Ook voor de PlayStation 4 en PlayStation 5 is er een hele reeks van accessoires beschikbaar waaronder oplaadstations, draadloze- en bedrade PS4 controllers, oplaadkabels, thumbgrips en meer.

 

Under Control biedt ook een reeks producten aan voor de Xbox One, Xbox Series X en Series S zoals de populaire play & charge kits.

Ook voor retro gaming zit je bij Under Control goed!  Controllers voor de Nintendo 64, SNES, NES, Sega Megadrive, Game Cube, Xbox en Playstation 2 blazen nieuw leven in deze klassieke consoles.

Bekijk hier het assortiment