Thronmax is producent van hoogwaardige streaming producten met de focus op microfoons. De producten worden vooral gebruikt in studio’s,  voor conference calls, podcasts en streaming. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor muziekanten, Youtubers, Podcasters en gamers.

Geniet van heldere opnames en ervaar echte professionele streamingprestaties! Thronmax beschikt over VERTIGAIN®-technologie dat helpt om de kwaliteit en helderheid met maximaal 10% te verhogen in vergelijking met andere digitale USB-microfoons.

 

Thronmax biedt een reeks plug & play (geen software nodig)  condensator-microfoons aan met een hoge geluidskwaliteit waar je bij andere merken voor vergelijkbare kwaliteit een stuk meer betaalt. Het zijn dan ook echt hoogwaardige USB microfoons welke werken met Windows, Linux, Mac, PlayStation en Xbox. De microfoons werken dan ook prima samen met applicaties zoals Skype, YouTube, Twitch, Discord, Soundcloud en meer!

Maak je setup compleet met een bijbehorende microfoon-arm, pop-filter en/of  shock-mount en creëer een echte professionele opname-studio, of je nu muziek maakt, een interview doet, een podcast maakt of aan het streamen bent.

Bekijk hier het assortiment