Producten ontworpen en ontwikkeld door Gamers voor Gamers
De beste inspiratie voor het beste ontwerp
Millenium MGG is in 2002 begonnen als een dedicated Hardcore Gaming en E-sports nieuwssite. Door de jaren heen hebben zij hun expertise gebruikt voor het opzetten van hun eigen E-sports team in Games zoals LOL, WoW, CoD en Starcraft en het ontwikkelen van een eigen line-up in Gaming accessoires. Het ontwikkelen van de Gaming accessoires is altijd in samenwerking gegaan met experts uit de industrie en naar aanleiding van ervaringen van gebruikers binnen de Gaming community. Naast de gebruikelijke High-end Headsets, toetsenborden en muizen staat Millenium MGG vooral bekend om hun prachtige top notch Gaming monitoren.
Producten geïnspireerd door de community
De Millenium community is een groep van toegewijde amateur en professionele gamers. Onze leden zijn gepassioneerd over games, gepassioneerd over hardware en zorgen er graag voor dat al hun apparatuur is afgestemd op een hoog prestatieniveau. De Millenium community is een ongelooflijke bron van inspiratie voor al onze producten.
Werken met experts binnen de industrie 
Millenium Equipment werkt samen met toonaangevende specialisten op het gebied van hardware en randapparatuur. Samen hebben zij tientallen jaren ervaring binnen de Franse hi-tech gemeenschap en de wereld van Gaming. Hun uitgebreide expertise betekent dat ze producten kunnen ontwerpen om gamers apparatuur te geven die prestaties, kracht, reactievermogen, comfort, stijl en ergonomie levert.
Millenium, het merk bij uitstek voor hardcore gamers
Millenium is altijd een pionier geweest op het gebied van eSports in Frankrijk en heeft nieuwe wegen ingeslagen met zijn community van gamers uit de hele Franstalige wereld. Vandaag is het HET merk bij uitstek voor gepassioneerde, professionele hardcore gamers. Spelers op alle niveaus zijn op zoek naar hoge prestaties en de producten van Millenium zijn gemaakt met dit in gedachten. Alle producten zijn ontworpen, ontwikkeld en getest door onze experts in samenwerking met Millenium's ambassadeurs: gerenommeerde, actieve leden van de community. Tot slot voldoet het assortiment aan de behoeften van alle soorten spelers die met trots de vlag van de Millenium gemeenschap kunnen hijsen.