Het merk Genesis werd opgericht in 2011. Vanaf dat moment leveren ze accessoires voor gamers van alle niveaus. Ze ontwerpen en ontwikkelen een breed scala aan producten om gamers te helpen hun vaardigheden te verbeteren. De ontwikkeling van deze producten komen onder andere tot stand dankzij feedback van de gaming-community.

Met een enorm breed assortiment heeft Genesis voor elke gamer wel wat aan te bieden, of je nu graag shooters speelt, MMO’s, MOBA’s, racinggames of wat anders. Je complete setup kan ingericht worden met Genesis gaming producten. Muizen, toetsenborden, maar ook headsets, microfoons voor streamers, controllers, gaming stoelen en zelfs gaming bureaus. Genesis levert alles wat je nodig hebt als gamer en esporter.

Genesis is ook zichtbaar en actief in de eSports door regelmatige deelname als exposant en/of sponsorship aan gaming-evenementen en eSports toernooien zoals IEM, PGA, Gamescom en Pyrkon. Daarnaast is Genesis ook zichtbaar bij bijvoorbeeld Dota2 en CS:GO toernooien door middel van sponsoring en/of eigen eSports-teams. 

Bekijk hier het assortiment